Förrätt är inget jag brukar göra men ibland är tanken att det ska vara lite extra lyxigt, nu på nyår blev det två olika sorters tunnbrödssnittar som förrätt till den 3-rättersmiddag jag presenterade. Dessa tunnbrödsrullar hittade jag på bloggen Therese mat & bak och i kombination med den andra smaksättningen fick vi en förrätt som passade hela familjen. Här är det snälla smaker som lyfts med lite dill, allt för att få en bra smak och en förrätt att äta med fingrarna och kunna konversera samtidigt. Jag hade ingen persilja utan valde att bara ha i dill vilket gav en riktigt fin smak till förrätten

2 mjuka tunnbröd
1 dl crème fraiche
75 gram skivad skinka (jag använde den som vi har som pålägg)
1 burk krossad ananas
Salt
Peppar
Persilja/Dill

Skär skinkan i strimlor och låt den krossade ananasen rinna av så den inte är så blöt (hjälp gärna till att pressa ur saften).
Blanda skinkan och ananasen med crème fraiche, smaka av med salt och peppar. Fördela fyllningen på dom två tunnbröden och rulla ihop dom, plasta in rullarna och lägg in dom i kylen tills dom ska serveras.

Skär upp snittarna i bitar, 10 st per rulle.
Garnera med lite persilja.