Här kommer ett recept som är påhittat av oss, rätten blir en svensk variant på någon asiatisk rätt utan massa kryddor, lime, fisksås, vinäger och koriander. Rätten blir en perfekt att ha som matlådor då den precis som köttfärssås blir bättre efter någon dag i kylskåpet. Här använder vi tacokrydda för att få lite smak, men man kan även testa med andra kryddor eller kryddblandningar. Denna rätt har blivit ett perfekt sätt att använda resterna av när vi har haft tacos på köttfärs.

1 kg blandfärs
1 burk wok grönsaker
1 burk skivade vattenkastanjer
1 burk kokosmjölk
1 ½ msk tomat puré
2 pressade äggnudelpaket
1 påse tacokrydda

Stek köttfärsen i omgångar och krydda med tacokryddan, när sista omgången steks häll i tomatpurén så den får steka med innan vätskan tillförs. Om du inte använder en gjutjärnsgryta häller du över köttfärsen i en gryta tillsammans med wok grönsakerna, kokosmjölken och vattenkastanjerna. Låt koka i 10 minuter och sista fem minuterna läggs äggnudlarna i.

Serveras med ris alternativt pasta och grönsallad.