En underbart god snabb pastarätt som jag har haft liggande ett tag i min hög med recept som ska provas, denna kommer definitivt att göras igen och den är underbart lätt att variera i smaken. Receptet kommer från smaskelismaskens och där hittade jag direkt massvis med lockande recept att prova framöver. Jag gillar att laga pasta då det blir så gott att värma dagen efter i lunchlådan och det är ofta lätt att variera maten med olika ingredienser.

1 gul lök
1 kycklingfilé
1 vitlöksklyfta
1 Creme bonjour kantarellost
½ svampbuljongtärning
2 dl grädde
Persilja
Parmesanost

Hacka löken, skiva vitlöken och strimla kyckling i mindre bitar, stek i smör tills det får fin färg. Häll på kantarellost, buljongtärning, grädde och persilja och låt det puttra några minuter. Riv parmesan direkt i grytan och värm tlls den har smält.

Servera med pasta

image_pdfSpara som pdfimage_printUtskrift