Förra satsen med crunch hade lite för mycket smak av kanel enligt min egna smak, detta receptet tog jag fram ur det förra och gjorde en naturell version istället. Grundreceptet kommer fortfarande från ICA, men nu med lite ändring i ingredienserna. Snart är mina studier slut och jag kommer att börja jobba efter 2 år i skolbänken, att ha färdig crunch att använda antingen till frukost på jobbet eller som en snabb kvällsmat när man kommer hem ser jag som en bra lösning på matfrågan som uppenbarar sig nu.

1 liter havregryn
100 gram mandelspån
½ tsk salt
1 dl vatten
3 msk rapsolja
1 dl flytande honung

Sätt ugnen på 200°, blanda havregryn, mandelspån och salt i en bunke. Rör ihop vatten, honung och rapsolja, häll det i de torra ingredienserna och rör om. Häll blandningen i en långpanna och rosta mitt i ugnen i 15-20 minuter. Rör om några gånger under tiden.

Låt blandningen kallna och häll sedan upp i burk med tättslutande lock.