För att hinna med vardagspusslet brukar vi numera handla på nätet och hämta varorna utanför, vi jobbar heltid och känner inte att vi hinner handla i butik som innan. När jag satt och kollade efter maträtter till helgen hittade jag detta recept på coop.se som jag bara var tvungen att prova. Enkelt att göra och jag älskar rätter som man kan göra i en form i ugnen och spara på disken. Smaken blev riktigt bra, tyvärr så gillade inte barnen kombinationen av blomkål och tomater men det innebär ju fler matlådor till veckan istället för oss föräldrar.

400 gram falukorv
250 gram frysta blomkålsbuketter
2 burkar lätt crème fraiche med tomat och basilika (á 2 dl)
Persilja

Sätt ugnen på 200°, snitta falukorven och lägg den i en smord ugnsform. Blanda den frysta blomkålen med crème fraiche och lägg den bredvid korven. Gratinera mitt i ugnen i cirka 30 minuter, strö persilja över innan servering